Поръчки до 15.00ч. се изпрашат на същия ден
Покажи

ПРОИЗВОДИТЕЛИ

NEWFREN

NEWFREN

СЪЗДАДЕНА 1950Г.- ЕДНА ПЪРВИТЕ ФАБРИКИ В ЕВРОПА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА НАКЛАДКИ И СЪЕДИНИТЕЛИ А ПО КЪСНО И СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ. ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО ПРОИЗВОДСТВОТО И Е ОРИЕНТИРАНО ОСНОВНО КЪМ МОТОЦИКЛЕТИ, СКУТЕРИ И ATV. ДНЕС NEWFREN ПРЕДЛАГА И ПОКРИВА ПОЧТИ 100% ГАМАТА ОТ ИЗПОЛЗВАНИТЕ НАКЛАДКИ И СЪЕДИНИТЕЛИ В ТЕЗИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА. НАКЛАДКИТЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ В 16 ТИПА ОРГАНИЧНИ И СИНТЕРОВАНИ СМЕСИ НА ТРИЕНЕ!!  НАКЛАДКИ С ОГРОМЕН ИЗБОР ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ТИПОВЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ПОЛЗВАНЕ  И СТИЛ НА УПОТРЕБА - URBAN, RACE, ROAD RACE, TOURING, OFF ROAD…  
СЪЕДИНИТЕЛИТЕ СЕ  ПРЕДЛАГАТ ОСНОВНО В ДВА ВИДА ФРИКЦИОННИ СПЛАВИ- ОРГАНИЧНИ И PAPER –CARBON. КОМПЛЕКТИТЕ ДИСКОВЕ СЪЕДИНИТЕЛ  СЕ ПРЕДЛАГАТ В НЯКОЛКО ВАРИЯНТА- ФРИКЦИОННИ И ФРИКЦИОННИ С ПРИТИСКАТЕЛНИ СТОМАНЕНИ. ОТДЕЛНО ОТ ТЯХ В К-Т СЕ ПРЕДЛАГАТ И ПРУЖИНИ ЗА СЪЕДИНИТЕЛ.
СЪЕДИНИТЕЛИТЕ ЗА СКУТЕРИ СА ДРУГА ОСНОВНА ЧАСТ ОТ ПРОИЗВОДСВОТО НА NEWFREN- ПРЕДЛАГАТ СЕ В КАКТО САМО СЪЕДИНИТЕЛ ТАКА В К-Т С „КАМБАНА”.
 НАРЕД С ТОВА NEWFREN СЕ УТВЪРДИ КАТО НАДЕЖДЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ НА СПИРАЧНИ ДИСКОВЕ- РАЗДЕЛЕНИ  В ДВЕ КАТЕГОРИИ- ПОДВИЖНИ (FLOATING) И СТАНДАРТНИ (FIXED).