Поръчки до 15.00ч. се изпрашат на същия ден
Покажи

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Оператор на сайта е:
ЕТ. "ИВАЙЛО ДУДАКЛИЕВ-МОТОМЕДИЯ"  с адрес на управление:
2700 Благоевград, бул. „Васил Левски” 53
телефон на клиента за информация : 0700 10082.

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ:

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ:
Термините: "motomedia.eu , motomedia.bg", "администратор" или "ние" се отнася за ЕТ. "ИВАЙЛО ДУДАКЛИЕВ-МОТОМЕДИЯ"  с адрес на управление 2700 Благоевград, бул. „Васил Левски” 53 и телефон на клиента за информация : 0700 10082.
Термини: 
„потребител“, „клиент“ и/или „посетител“ по смисъла на тези Общи условия е всяко лице, което е регистрирано с уникално потребителско име и парола в motomedia.eu  и/или използва услугите със свободен достъп.
Тези условия обвързват всички потребители.
Използвайки този уебсайт вие се съгласявате безусловно с "
условията за ползване, разглеждане и покупка", по които той оперира, описани по-долу.
С натискането на всяка хипервръзка или бутон, разположен на сървъра и страниците на
 motomedia.eu, с изключение на връзката към настоящия текст, потребителя се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези условия.
Моля, запознайте се с тях и ако у вас възникнат някакви въпроси не се колебайте да се свържете с нас!
Потребителите на
 motomedia.eu поемат всички рискове от използването на системата.
Всеки регистриран потребител на сайта може да зарежда и разглежда публикуваната информация и материали в он-лайн магазина, както и да прави поръчки за предлаганите продукти.
Авторските права над текстовото и графично съдържание на уебсайта са запазени. Разрешаваме цитиране или препращане  на съдържание от него, само при условие че се посочва адреса 
(motomedia.eu) като източник, на видно място в цитата или препратката.
Авторските права над логата и имената на търговските марки, чиито продукти предлагаме са тяхна собственост.

motomedia.eu не поема  и не носи отговорност за точноста на публикуваната информация, поради възможността от технически грешки и пропуски. Въпреки това ние полагаме всички усилия такива пропуски и  грешки да не се допускат.
Предложената на сайта информация има за цел единствено да улесни потребителите. Никаква част не трябва да се приема за безусловно вярна или в качеството на официална препоръка за използване на определен продукт или марка.
Публикуваната в сайта информация за размери и съответствия  трябва да се тълкува като ориентировъчна.  Информацията на сайта  допуска разминаване между обявените и действителните размери и параметри, за което  ние не носим отговорност.
Производителите на стоките, предлагани от 
ЕТ. "ИВАЙЛО ДУДАКЛИЕВ-МОТОМЕДИЯ"  чрез motomedia.eu не дават гаранционен срок  за ползване за своите продукти, поради естеството им на употреба и приложение.
Въпреки всичко при възникнали проблеми молим да се свържете с нас
.
РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛ.
Процедурата по регистрация на сайта е абсолютно доброволна и безплатна.
Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в он-лайн магазина каквито е посочила самата система за регистрация.
Доброволнота регистрация и предоставяне на данните се счита, че потребителя е запознат с всички рискове от това и освобождава от каквато и да е отговорност  
motomedia.eu при злоупотреба и нерагламентирано използване или злонамерени действия  от трти лица.
motomedia.eu не задължава и не изисква да получава каквато и да било конфиденциална или защитена информация от потребителите си или такава какво потребителите считат за защитена и лична.
Всяка информация изпратена от потребителите ще се счита за неповерителна и незащитена от права и е предоставена 
доброволно и осъзнато.
Предоставянето от потребителитя на каквато и да е било лична или защитена информация е с цел единствено за по-добро обслужване и е изцяло доброволно такава.
Данните, които предоставяте са само и единственно, за да можем да обработим поръчката.
Регистрацията е задължителна само за пазаруване в он-лайн магазина. Сайтът може да бъде разглеждан от ползвателите свободно без да е необходима регистрация освен частта на он-лайн магазина. За да се регистрирате е необходимо да попълните регистрационен формуляр. Полетата, които задължително следва да бъдат попълнени са отбелязани със звездичка. При успешно приключване на регистрацията ползвателят ще използва потребителско име и парола, с които ще може да влиза в създадения му в сайта профил. Чрез електронна поръчка от онлайн магазина могат да бъдат закупувани единствено и само тези стоки, които към момента системата позволява да бъдат добавяни в пазарската кошница на ползвателя. Цялата информация относно предлаганите за продажба чрез онлайн магазина стоки включително, но не само технически характеристики, начин на употреба и т.н. е предоставена от производителя респективно вносителя на съответната стока, като 
motomedia.eu не носи, каквато и да е отговорност, при невярно, неправилно или неточно представена информация, вярна информация представена по заблуждаващ начин, при разминаване между представеното фактическо и действителното положение, както и при печатни грешки.
Ние запазваме правото си  да откажеме, ограничиме или заличиме регистрация на потребител ако  преценим това за необходимо.
Ние и администраторът на
 motomedia.eu не изпраща рекламни съобщения, под формата на електронен бюлетин (newsletter), на посочения от регистрираните потребители e-mail адрес.
В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазина на 
motomedia.eu и нарушаване на етиката, администратора на страницата имат правото да ограничат достъпа на нарушителите до онлайн магазина.
motomedia.eu запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като се ангажира своевременно да публикува изменените условия на настоящата страница.
ДОСТАВКА, ЦЕНИ, ЦЕНА И СРОК НА ДОСТАВКА.
Всички посочени цени на сайта са (BGN) Български лев с вкл. ДДС и важат ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА НАПРАВЕНА ПРЕЗ САЙТА ОН-ЛАЙН поръчка към момента на поръчката, включително до финализирането и потвърждаването й.
Поръчките ще бъдат изпълнявани при наличност на съответните продукти в склад на  
ЕТ. "ИВАЙЛО ДУДАКЛИЕВ-МОТОМЕДИЯ".
В случай, че някой от продуктите не е наличен, ще се свържем с Вас в срок от 2 работни дни от датата на потвърждение на поръчката, за да Ви предложим алтернативен продукт и да Ви информираме за очакваната доставка на поръчания от Вас продукт.
Продуктите-стоките се доставят чрез куриерска фирма 
ЕCONT EXPRESS или SPEEDY (чрез допълнително посочване на куриера) на посочен от Вас адрес. Като всяка поръчка изпратена с куриер на ЕКОНТ получава 15% отстъпка от цената на доставката.
При доставка на стоката, плащате на куриера стойността на закупените продукти и разходите за доставка ако избран метод на плащане чрез наложен платеж и не отговаря на условията за безплатна доиставка.
Цената за доставката ще Ви бъде начислена под цената на стоките които сте поръчали и зависи от адреса на доставка, теглото и сумата за наложен платеж на пратката.
Всяка стока която се изпраща с куриер на Еконт Експрес е с опция преглед  преди да заплатите наложеният платеж , ако има нередност с пратката може да се откажете от получаването и.
Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място.
За всички градове в които има офис на Еконт поръчките се доставят обикновено на следващия работен ден, освен ако не възникнат обстоятелства, независещи от нас. За останалите дестинации доставката е в срок до 3 работни дни, в зависимост от графика за посещения на куриерската фирма. Доставки се извършват в работни дни, между 9:00 и 18:00 часа и в събота от 9:00 до 13:00 часа.
Поръчки направени до 16:00 часа в работен ден и до 11:00 часа в събота - се изпращат на същия ден.

Продукти в поръчка на стойност  под 15 лв, няма да бъдат изпълнявани освен, ако не са заплатени по банков път.
Поръчки направени след 16:00 часа в работен ден, след 11:00 часа в събота и през празнични и почивни дни се обработват на следващия работен ден.
Начин на плащане
Предлаганите начини за плащане са :
–    Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка );
–    Банков превод (основание-ПОРЪЧКА No:);
Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка )
Плащането е на цялата стойност ( посочена в имейла за завършена поръчка ) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.
Плащане чрез банков превод:
Посочва се като основание No: поръчка и дата. При потвърждаване на поръчката на мейла с който сте регистрирани на сайта ще получите банковата сметка за плащането.Съветваме Ви да направите справка при своята банка за евентуални допълнителни такси, които могат да произтичат при този вид плащане. Имайте предвид, че някои банки начисляват такси, комисионни или други допълнителни тежести във връзка със самите транзакции. Всички тези евентуални допълнителни такси  се поемат от потребителя на системата -
motomedia.eu не носи отговорност не плаща или възстановява каквито и да е подобни удръжки в резултат на плащане на цената за негов продукт/стока.
Право на рекламация
Ако искате да върнете  или откажете продукт/и, можете да го направите в срок от 14 работни дни от датата на получаването му.
Попълнете и приложете обратно заедно със стоката(те)-
"ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА" - ще го окриете в края на текста.
Рекламация на стока се извършва със следните условия :
1. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване и/или монтаж.
2.  Запазена е целостта оригиналната опаковка (без разкъсвания и/или липса на част от нея, допълнителни интервенции- залепвания и прилепвания), консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
3.  Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на клиента.
4.  При връщане на стоката, транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.
5. Касова бележка, фактура или др. придружаващи документи по доставката и продукта (стоката) по която се предявява .
6. Стоки и продукти от електрическа и запалителна система- не се заменят и не подлежат на връщане.
7. Попълнен и приложен "ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА"
8. Възтановяване на сумите става само и единствено по банков път.
ЕТ. "ИВАЙЛО ДУДАКЛИЕВ-МОТОМЕДИЯ"  – може да откаже рекламация ако не са спазени изискванията по рекламация.
1. Налице са повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване и монтаж.
2. Не е запазена оригиналната опаковка - липсват придружаващите инструкции и/ или консумативи и аксесоари , в случай, че е имало включени такива.
3. Не попълнен и приложен "ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА"
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
-констатирани липси; 
-производствени дефекти на стоката;
-несъответствие с обявения размер;
-несъответствие с обявената търговска марка.
При предявяване на рекламация, потребителят може да претендира за:
-връщане на стоката;
-отказ на закупуване на стоката или продукта;

3. ЕТ."ИВАЙЛО ДУДАКЛИЕВ-МОТОМЕДИЯ" или  motomedia.eu - не заменя стоки при рекламация.
Рекламации при несъответствие на стоката, при установен фабричен дефект, можете да предявявате като ни пишете на email: office@motomedia.eu или позвъните на телефон  0700 10082.
Становище по предявената рекламация ще получите на email адреса си от профила Ви магазина в срок до 14 работни дни.
Връщане на сумата за продуктите става до 14 дни, считано от датата, на която получим , чрез банков превод (необходимо е да посочите банка, IBAN, BIC, име на титуляра на сметката).
Срокът за удовлетворяване на основателна рекламация е 14 работни дни.

 
ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА 117.77 KB (docx) Свали