Поръчки до 15.00ч. се изпрашат на същия ден
Покажи

СЪЕДИНИТЕЛИ К-Т

СЪЕДИНИТЕЛ К-Т BETA TECHNO

Код на продукта:  
203.60 лв.

Крайна цена с ДДС:Детайли
КОМПЛЕКТ СЪЕДИНИТЕЛ ДИСКОВЕ
NEWFREN-ITALY F.1543R
BETA
 
TECHNO 250  1994 - 1999  
TECHNO 352  1996 >
Марка Кубатура Модел Години
BETA 350 TECHNO 1996
BETA 250 TECHNO 1994,1995,1996,1997,1998,1999