Поръчки до 15.00ч. се изпрашат на същия ден
Покажи

СПИРАЧЕН ДИСК NG/SF

СПИРАЧЕН ДИСК 1008

Код на продукта:  
186.40 лв.

Крайна цена с ДДС:Детайли
СПИРАЧЕН ДИСК SIFAM
Ø 300mm Ø Hub: 105mm  M 8.5mm Bolt: 6 Ø T: 8.5.5 Ø Axe: 120
APRILIA

PEGASO 650 650 1991 - 2000 
PEGASO 650 IE 650 2001 - 2004 
PEGASO 660 TRAIL 660 2006 - 2008
 
Марка Кубатура Модел Години
APRILIA 650 PEGASO 1991,1992,1993,1994,1995,1996,1997,1998,1999,2000,2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007,2008