Поръчки до 15.00ч. се изпрашат на същия ден
Покажи

БАРАБАННИ НАКЛАДКИ

НАКЛАДКИ GF.0266

Код на продукта:  
30.40 лв.

Крайна цена с ДДС:Детайли
БАРАБАННИ НАКЛАДКИ NEWFREN-ITALY
GF.0266 105x22 мм.
PIAGGIO

CIAO MIX 50  1997->
SI MIX 50 1997 >
ZIP 50 1999 >
ZIP RST 50 1998 - 1999

 
Марка Кубатура Модел Години
PIAGGIO 50 Si 2001,2000,1999,1998,1997
PIAGGIO 50 CIAO 2001,2000,1999,1998,1997