Поръчки до 15.00ч. се изпрашат на същия ден
Покажи

БАРАБАННИ НАКЛАДКИ

НАКЛАДКИ GF.0190

Код на продукта:  
14.00 лв.

Крайна цена с ДДС:Детайли
БАРАБАННИ НАКЛАДКИ NEWFREN-ITALY
GF.0190
PIAGGIO

BOSS 50 1988 >
BOXER 50
BRAVO 50 1987 >
CIAO MIX 50 1997 >
CIAO 50 1987 >
GRILLO 50 1989 >
SI MIX 50 1997 >
SI 1980-
SUPER BRAVO 50
ITALJET
SHOPPING 50 1990 >
GILERA
CB 1 50
CBA
CBA variatore 50 1986 >
ECO 50
TREND 50 1989 >
Марка Кубатура Модел Години
PIAGGIO 50 CIAO 2000,1999,1998,1997,1996,1995,1994,1993,1992,1991,1990,1989,1988,1987
PIAGGIO 50 Si 1990,1989,1988,1987,1986,1985,1984
PIAGGIO 50 BOXER
PIAGGIO 50 BRAVO 2000,1999,1998,1997,1996,1995,1994,1993,1992,1991,1990,1989,1988,1987