Поръчки до 15.00ч. се изпрашат на същия ден
Покажи

БАРАБАННИ НАКЛАДКИ

НАКЛАДКИ GF.0152

Код на продукта:  
15.20 лв.

Крайна цена с ДДС:Детайли
БАРАБАННИ НАКЛАДКИ NEWFREN-ITALY
GF.0152
GILERA

TREND 50 1989 >
ITALJET
SHOPPING 50 1990 >
PIAGGIO
BRAVO
CIAO 50 1987 >
GRILLO  50 1989 >
SI variatore  50 1980 >
SUPERBRAVO 3 Marce 50 1987 >
VESPINO 50 1980 >
RIZZATO
ATALA CALIFFONE 50
 
Марка Кубатура Модел Години
PIAGGIO 50 CIAO
PIAGGIO 50 Si
PIAGGIO 50 BRAVO
PIAGGIO 50 VESPINO