Поръчки до 15.00ч. се изпрашат на същия ден
Покажи

БАРАБАННИ НАКЛАДКИ

НАКЛАДКИ GF.0151

Код на продукта:  
14.20 лв.

Крайна цена с ДДС:Детайли
БАРАБАННИ НАКЛАДКИ NEWFREN-ITALY
GF.0151
BENELLI

BOBO 50 1978 >
EXPORT 3 V 50 1979 >
G 2 50 1979 >
MOTORELLA 50 1979 >
PIAGGIO
BOXER
BRAVO
CIAO
FREE 50 1993 - 1995
SI (massette avviamento ) 50
SI (massette frizione ) 50
SUPER BRAVO 50 1985 >
VESPINO 50 > 1979
RIZZATO
ATALA UNO 50
TOMOS
K 83
M 83
Марка Кубатура Модел Години
PIAGGIO 50 VESPINO
PIAGGIO 50 BRAVO
PIAGGIO 50 BOXER
PIAGGIO 50 FREE 1993,1994,1995
PIAGGIO 50 CIAO