Поръчки до 15.00ч. се изпрашат на същия ден
Покажи

ЗА НАС

Мотомедия

„МОТОМЕДИЯ- И. ДУДАКЛИЕВ”  е една от водещите български фирми за внос и търговия с резервни части и  аксесоари  за мотоциклети, скутери и ATV .

Създадена през 2003 г. -за нас водещ принцип е да предложим възможно най-голям избор на резервни части, консумативи и аксесоари с високо качество от световно известни производители в тази сфера и не на последно място - на най-добра цена.
Основната дейност на фирмата  е продажба на резервни части, оригинални резервни части, аксесоари и моторни  масла за всички модели мотоциклети, скутери и ATV.

Фирмата разполага с централна складова база и представителен магазин  в гр. Благоевград  с над  20 000 артикула,  постоянно подържани на склад на над  50 марки утвърдени световни и европейски производители на резервни части и аксесоари за мотоциклети, скутери и ATV. Днес ние разполагаме с  богата и разнообразна гама от продукти с постоянни  доставки от нашите партньори.

В дългогодишната си история изградихме добра организация на работа, бързо, професионално и отговорно обслужване на клиентите.

Следейки обновяването на всички марки и модели мотоциклети ние стратегически акцентираме към разширяването на  предлаганите от нас продукти, постоянно инвестираме в  тази посока с цел да отговорим на всяко ваше желание и въпрос.