Поръчки до 15.00ч. се изпрашат на същия ден
Покажи

ВЕРИГИ X-RING X1R JT CHAIN

ВЕРИГА JT GB520X1R 114L X-RING

Код на продукта:  
95.60 лв.

Крайна цена с ДДС:Детайли
ЗАДВИЖВАЩА ВЕРИГА JT CHAIN X-RING 520/114L GOLD&BLACK

Марка Кубатура Модел Години
CAGIVA 500 CANYON 2001,2000,1999
CAGIVA 500 CANYON 2001,2000,1999
APRILIA 125 MX 2007,2006,2005,2004
APRILIA 650 PEGASO 2009,2008,2007,2006,2005,2004,2003,2002,2001
APRILIA 125 RS 2012,2011,2010,2009,2008,2007,2006
APRILIA 125 SX 2012,2011,2010,2009,2008
SUZUKI 650 DR 1995,1994,1993,1992,1991,1990